Nutriční hodnoty (Lehký fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 143 kJ / 512 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,13 g |
| Tuky | 14,77 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 12,70 g |
| –– mononenasycené | 8,38 g |
| –– polynenasycené | 4,31 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 36,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 61,60 g |
| – cukry | 58,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g očištěných čerstvých fazolek | Fazolky čerstvé | 600 g |
| 1 konzerva 1 konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| lžička lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
| ocet | Ocet lihový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |