Nutriční hodnoty (Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 12 165 kJ / 2 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 212,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 208,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
| Tuky | 215,28 g |
| – nasycené | 88,30 g |
| – nenasycené | 57,83 g |
| –– mononenasycené | 49,01 g |
| –– polynenasycené | 8,82 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 692 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 850 g 850 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 850 g |
| 150 g 150 g uzeného (domácího) bůčku | Vepřový bok | 150 g |
| 180 g 180 g cibule | Cibule čerstvá | 180 g |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených hřibů | Hřib sušený | |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 1 1 oleje | Olej řepkový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |