Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 165 kJ /
2 907 kcal
Bílkoviny212,77 g
– z toho živočišné bílkoviny208,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky215,28 g
– nasycené88,30 g
– nenasycené57,83 g
–– mononenasycené49,01 g
–– polynenasycené8,82 g
––– omega 31,05 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy25,20 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g hovězího krku Hovězí krkovice 850 g
150 g 150 g uzeného (domácího) bůčku Vepřový bok 150 g
180 g 180 g cibule Cibule čerstvá 180 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 hrst 1 hrst sušených hřibů Hřib sušený
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
1 1 oleje Olej řepkový
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.