Nutriční hodnoty (Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 12 165 kJ / 2 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 208,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 215,28 g |
– nasycené | 88,30 g |
– nenasycené | 57,83 g |
–– mononenasycené | 49,01 g |
–– polynenasycené | 8,82 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 15,15 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 25,20 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
850 g 850 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 850 g |
150 g 150 g uzeného (domácího) bůčku | Vepřový bok | 150 g |
180 g 180 g cibule | Cibule čerstvá | 180 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 hrst 1 hrst sušených hřibů | Hřib sušený | |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
1 1 oleje | Olej řepkový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |