Nutriční hodnoty (Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
| Tuky | 74,26 g |
| – nasycené | 39,66 g |
| – nenasycené | 32,48 g |
| –– mononenasycené | 26,57 g |
| –– polynenasycené | 5,91 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 9,59 g |
| Cholesterol | 131 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 39,53 g |
| – cukry | 17,95 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové žaludky | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička hrubozrnné soli | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| šnytlík (pažitka) | Pažitka čerstvá | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |