Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová omáčka s hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 226 kJ /
1 249 kcal
Bílkoviny132,49 g
– z toho živočišné bílkoviny118,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,92 g
Tuky54,52 g
– nasycené27,49 g
– nenasycené24,18 g
–– mononenasycené19,80 g
–– polynenasycené4,39 g
––– omega 31,25 g
Vláknina27,76 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy45,18 g
– cukry18,56 g
––– laktóza9,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g zadního hovězího Hovězí kýta 500 g
350 g 350 g čerstvých lesních hub (nebo žampionů) Hřib čerstvý 350 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.