Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makový koláč s jablky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 430 kJ /
6 078 kcal
Bílkoviny120,51 g
– z toho živočišné bílkoviny24,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny96,15 g
Tuky278,45 g
– nasycené40,32 g
– nenasycené207,42 g
–– mononenasycené109,93 g
–– polynenasycené97,49 g
––– omega 311,34 g
Vláknina68,10 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 739 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy738,40 g
– cukry328,00 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek mletého máku Mák modrý mletý 250 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
strouhaný kokos na posypání Kokos strouhaný
kyselý džem na potření Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.