Nutriční hodnoty (Pórkový salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,48 g |
| Tuky | 15,48 g |
| – nasycené | 1,46 g |
| – nenasycené | 13,44 g |
| –– mononenasycené | 8,28 g |
| –– polynenasycené | 5,15 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 12,87 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 409 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 92,11 g |
| – cukry | 17,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 100 g 100 g hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
| 100 g 100 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 100 g |
| 250 g 250 g zeleninového vývaru nebo uzeného tofu | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžice 1 lžice oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari |