Nutriční hodnoty (Koktejl z předvařených krevet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 125 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,58 g |
Tuky | 33,99 g |
– nasycené | 7,61 g |
– nenasycené | 23,38 g |
–– mononenasycené | 8,17 g |
–– polynenasycené | 15,21 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 43,50 g |
– cukry | 31,37 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g předvařených krevet | Krevety loupané | 200 g |
1 1 vnitřní řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce dobrého kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 22.5 ml |
pár kapek kapek z citronu | Citrón čerstvý | |
pár kapek kapek worcesterové omáčky (dle chuti) | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
toustový chleba | Toast pšeničný bílý | |
máslo | Máslo kravské |