Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová pasqualina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 168 kJ /
1 952 kcal
Bílkoviny122,96 g
– z toho živočišné bílkoviny92,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,38 g
Tuky98,36 g
– nasycené40,51 g
– nenasycené35,79 g
–– mononenasycené28,21 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 31,23 g
Vláknina15,95 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 2,10 g
Sůl5,41 g
Sacharidy135,80 g
– cukry21,10 g
––– laktóza11,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
10-75 ml 10-75 ml vody Voda 42.5 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 svazek 1 svazek rukoly Rukola čerstvá
500 g 500 g špenátu (nebo 300 g špenátu a 200 g mangoldu) Špenát čerstvý 500 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
300 g 300 g ricotty Ricotta 300 g
3 lžíce 3 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 45 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
máslo na vymazání Máslo kravské
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.