Nutriční hodnoty (Špenátová pasqualina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 168 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,38 g |
Tuky | 98,36 g |
– nasycené | 40,51 g |
– nenasycené | 35,79 g |
–– mononenasycené | 28,21 g |
–– polynenasycené | 7,58 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 15,95 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 135,80 g |
– cukry | 21,10 g |
––– laktóza | 11,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
10-75 ml 10-75 ml vody | Voda | 42.5 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 svazek 1 svazek rukoly | Rukola čerstvá | |
500 g 500 g špenátu (nebo 300 g špenátu a 200 g mangoldu) | Špenát čerstvý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
300 g 300 g ricotty | Ricotta | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 45 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |