Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 505 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
| Tuky | 0,33 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 20,10 g |
| – cukry | 9,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1-2 1-2 cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| zeleninový vývar podle potřeby | Vývar zeleninový | |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| 1 1 větší brambora na zahuštění | Brambor zimní | 50 g |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový |