Nutriční hodnoty (Koláč s mangem s hruškami a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 463 kJ / 2 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 60,08 g |
– nasycené | 27,77 g |
– nenasycené | 24,27 g |
–– mononenasycené | 19,34 g |
–– polynenasycené | 4,94 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 372,67 g |
– cukry | 197,37 g |
––– laktóza | 1,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
30 g 30 g škrobu (solamylu) | Bramborový škrob | 30 g |
1 lžička 1 lžička vanilkové pasty | Pasta vanilková | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 1 zralé mango | Mango čerstvé | |
2 2 velké hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |