Nutriční hodnoty (Bramborová pochoutka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 097 kJ / 1 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
| Tuky | 50,85 g |
| – nasycené | 22,81 g |
| – nenasycené | 21,57 g |
| –– mononenasycené | 16,30 g |
| –– polynenasycené | 5,27 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 14,45 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,78 g |
| Sacharidy | 169,97 g |
| – cukry | 9,92 g |
| ––– laktóza | 2,62 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100-130 g 100-130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 115 g |
| 100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 50 g 50 g na nudličky krájené salámy | Polosuchý salám | 50 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |