Jarní ptáček
Jemné vepřové maso obalené kolem barevné zeleninové náplně je šťavnaté, voňavé a plné chuti. Skvěle se hodí k bramborové kaši nebo rýži a potěší každého, kdo má rád sytá jídla s neotřelým nápadem.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67xg
Moje poznámka
Jarní ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67xg
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
mrkev,
hrášek mražený,
kukuřice,
slanina,
cibule,
olej,
mouka hladká,
smetana na vaření,
pepř mletý
Komentáře (1)