Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 805 kJ /
1 626 kcal
Bílkoviny50,18 g
– z toho živočišné bílkoviny15,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,43 g
Tuky38,57 g
– nasycené9,26 g
– nenasycené28,26 g
–– mononenasycené18,46 g
–– polynenasycené9,80 g
––– omega 32,09 g
Vláknina38,79 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 732 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy236,68 g
– cukry25,93 g
––– laktóza4,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ječných krup Kroupy ječné 250 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
70 g 70 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.