Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 805 kJ / 1 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,43 g |
Tuky | 38,57 g |
– nasycené | 9,26 g |
– nenasycené | 28,26 g |
–– mononenasycené | 18,46 g |
–– polynenasycené | 9,80 g |
––– omega 3 | 2,09 g |
Vláknina | 38,79 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 236,68 g |
– cukry | 25,93 g |
––– laktóza | 4,55 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ječných krup | Kroupy ječné | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
70 g 70 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |