Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ve sladkokyselé omáčce s fenyklovo-okurkovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 538 kJ /
1 563 kcal
Bílkoviny101,07 g
– z toho živočišné bílkoviny71,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,39 g
Tuky22,62 g
– nasycené5,53 g
– nenasycené11,89 g
–– mononenasycené8,54 g
–– polynenasycené3,35 g
––– omega 30,19 g
Vláknina27,51 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 2,33 g
Sůl5,52 g
Sacharidy225,32 g
– cukry76,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího stehenní masa Vepřová kýta 300 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
40 g 40 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 40 g
sůl dle chuti Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
90 -100 ml 90 -100 ml vody Voda 95 ml
olej na fritování Olej řepkový
1 1 okurka hadovka Okurka salátová čerstvá
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
100 ml 100 ml octu vinný (nebo rýžový) Ocet lihový 100 ml
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
30 g 30 g cukru krupice Cukr bílý 30 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
sůl dle chuti Sůl mořská
sezamová semínka Sezam loupaný
50 g 50 g čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 50 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
chilli paprička dle chuti Chilli paprička čerstvá
30 ml 30 ml dobré sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
30 ml 30 ml vinného octa (nebo rýžového) Ocet vinný bílý 30 ml
30 ml 30 ml pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 30 ml
20 g 20 g cukru krupice Cukr bílý 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.