Nutriční hodnoty (Kuřecí ve sladkokyselé omáčce s fenyklovo-okurkovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 538 kJ / 1 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,39 g |
| Tuky | 22,62 g |
| – nasycené | 5,53 g |
| – nenasycené | 11,89 g |
| –– mononenasycené | 8,54 g |
| –– polynenasycené | 3,35 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 27,51 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 2,33 g |
| Sůl | 5,52 g |
| Sacharidy | 225,32 g |
| – cukry | 76,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecího stehenní masa | Vepřová kýta | 300 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 40 g 40 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 40 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 90 -100 ml 90 -100 ml vody | Voda | 95 ml |
| olej na fritování | Olej řepkový | |
| 1 1 okurka hadovka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 100 ml 100 ml octu vinný (nebo rýžový) | Ocet lihový | 100 ml |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 30 g 30 g cukru krupice | Cukr bílý | 30 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| 50 g 50 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| chilli paprička dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| 30 ml 30 ml dobré sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 30 ml 30 ml vinného octa (nebo rýžového) | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 30 ml 30 ml pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 30 ml |
| 20 g 20 g cukru krupice | Cukr bílý | 20 g |