Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 312 kJ / 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 85,47 g |
| – nasycené | 41,93 g |
| – nenasycené | 42,53 g |
| –– mononenasycené | 36,13 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 0,77 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg v šupke uvarených zemiakov, | ||
| 1 1 pikantná klobása, ¼ hlávky kapusty (zelí) | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 100 g 100 g údenej slaniny | Špek | 100 g |
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
| soľ | Sůl mořská | |
| 1 1 cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| rasca (kmín) | Kmín |