Nutriční hodnoty (Cuketové zelí s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 857 kJ / 1 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
| Tuky | 102,97 g |
| – nasycené | 49,69 g |
| – nenasycené | 51,84 g |
| –– mononenasycené | 43,99 g |
| –– polynenasycené | 7,85 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 2,20 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 42,92 g |
| – cukry | 27,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší nepřerostlá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 120 g 120 g špeku | Špek | 120 g |
| 130 g 130 g cibule (1 velká) | Cibule čerstvá | 130 g |
| 2 lžičky 2 lžičky celého kmínu | Kmín | 10 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 4 lžíce 4 lžíce nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 60 g |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| ocet (podle chuti) | Ocet lihový |