Nutriční hodnoty (Jemné letní jahodové suflé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 698 kJ / 1 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 66,49 g |
– nasycené | 30,35 g |
– nenasycené | 26,55 g |
–– mononenasycené | 22,42 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 84,89 g |
– cukry | 71,44 g |
––– laktóza | 9,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 ml 180 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 180 ml |
50 g 50 g kukuřičné moučky | ||
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
10 ml 10 ml tuku na vymazání formy | Margarín | |
1 lžíce 1 lžíce hrubé mouky na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | 15 g |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
meduňka na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |