Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemné letní jahodové suflé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 698 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny44,02 g
– z toho živočišné bílkoviny41,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky66,49 g
– nasycené30,35 g
– nenasycené26,55 g
–– mononenasycené22,42 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,27 g
Vláknina4,45 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 473 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy84,89 g
– cukry71,44 g
––– laktóza9,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 ml 180 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
50 g 50 g kukuřičné moučky
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
10 ml 10 ml tuku na vymazání formy Margarín
1 lžíce 1 lžíce hrubé mouky na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá 15 g
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
meduňka na ozdobu Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.