Nutriční hodnoty (Zapečené cukety s tuňákovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 15,91 g |
| – nasycené | 9,43 g |
| – nenasycené | 6,05 g |
| –– mononenasycené | 5,11 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 10,74 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 23,13 g |
| – cukry | 14,87 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 středně velké cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 plechovka 1 plechovka tuňáka | Tuňák filet | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 balení 1 balení sýra (ricotta, Lučina, Philadelphia) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| balkánský sýr (nebo feta) | Sýr balkánský (50% t. v s.) |