Nutriční hodnoty (Papriky s houbovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 266 kJ / 1 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,54 g |
| Tuky | 26,88 g |
| – nasycené | 15,85 g |
| – nenasycené | 8,82 g |
| –– mononenasycené | 7,24 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 38,82 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 191,71 g |
| – cukry | 25,27 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 150 g 150 g tuřínu | Tuřín čerstvý | 150 g |
| 1/2 1/2 fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| trocha trocha slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
| trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinkové koření | Provensálské koření | |
| 100 g 100 g kozího sýra (nebo balkánského) | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
| 1 kg 1 kg fialových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| nasekaná pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |