Nutriční hodnoty (Papriky s houbovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 266 kJ / 1 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,54 g |
Tuky | 26,88 g |
– nasycené | 15,85 g |
– nenasycené | 8,82 g |
–– mononenasycené | 7,24 g |
–– polynenasycené | 1,58 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 38,82 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,71 g |
– cukry | 25,27 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
150 g 150 g tuřínu | Tuřín čerstvý | 150 g |
1/2 1/2 fenyklu | Fenykl hlíza | |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
trocha trocha slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | |
trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinkové koření | Provensálské koření | |
100 g 100 g kozího sýra (nebo balkánského) | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
1 kg 1 kg fialových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
nasekaná pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |