Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky na žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 579 kJ /
1 094 kcal
Bílkoviny51,22 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,18 g
Tuky25,15 g
– nasycené6,19 g
– nenasycené11,59 g
–– mononenasycené8,63 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy158,90 g
– cukry9,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
studená voda Voda
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.