Nutriční hodnoty (Vepřové na olivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 851 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 29,77 g |
– nasycené | 8,17 g |
– nenasycené | 18,94 g |
–– mononenasycené | 15,01 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 20,85 g |
– cukry | 7,45 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |