Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený patizon se zakysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 221 kJ /
1 248 kcal
Bílkoviny91,23 g
– z toho živočišné bílkoviny89,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,60 g
Tuky87,49 g
– nasycené46,90 g
– nenasycené33,79 g
–– mononenasycené23,95 g
–– polynenasycené9,84 g
––– omega 30,48 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,27 g
Sůl10,52 g
Sacharidy22,57 g
– cukry19,17 g
––– laktóza15,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 čerstvý patizon Patizon čerstvý
100 g 100 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 100 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 g 100 g šunkového salámu Měkký salám 100 g
50 g 50 g pikantního salámu Suchý salám 50 g
80 g 80 g hermelínu Hermelín 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr Cukr bílý
kari Kari
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.