Nutriční hodnoty (Zapečený patizon se zakysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 221 kJ / 1 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 87,49 g |
| – nasycené | 46,90 g |
| – nenasycené | 33,79 g |
| –– mononenasycené | 23,95 g |
| –– polynenasycené | 9,84 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 2,60 g |
| Cholesterol | 827 mg |
| Sodík | 4,27 g |
| Sůl | 10,52 g |
| Sacharidy | 22,57 g |
| – cukry | 19,17 g |
| ––– laktóza | 15,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 čerstvý patizon | Patizon čerstvý | |
| 100 g 100 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g šunkového salámu | Měkký salám | 100 g |
| 50 g 50 g pikantního salámu | Suchý salám | 50 g |
| 80 g 80 g hermelínu | Hermelín | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kari | Kari | |
| sádlo | Sádlo vepřové |