Nutriční hodnoty (Zapečený patizon se zakysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 221 kJ / 1 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 87,49 g |
– nasycené | 46,90 g |
– nenasycené | 33,79 g |
–– mononenasycené | 23,95 g |
–– polynenasycené | 9,84 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,52 g |
Sacharidy | 22,57 g |
– cukry | 19,17 g |
––– laktóza | 15,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 čerstvý patizon | Patizon čerstvý | |
100 g 100 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g šunkového salámu | Měkký salám | 100 g |
50 g 50 g pikantního salámu | Suchý salám | 50 g |
80 g 80 g hermelínu | Hermelín | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
kari | Kari | |
sádlo | Sádlo vepřové |