Nutriční hodnoty (Kapsa s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 235 kJ / 1 012 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,87 g |
| Tuky | 18,32 g |
| – nasycené | 8,75 g |
| – nenasycené | 7,90 g |
| –– mononenasycené | 5,82 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 1,42 g |
| Vláknina | 12,16 g |
| Cholesterol | 430 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,48 g |
| Sacharidy | 31,75 g |
| – cukry | 22,23 g |
| ––– laktóza | 0,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 50 g 50 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |