Nutriční hodnoty (Sterilovaný okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 240 kJ / 1 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,43 g |
| Tuky | 5,09 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 2,45 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 82,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,48 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 418,05 g |
| – cukry | 391,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 kg 4-5 kg přerostlých okurek | Okurka salátová čerstvá | 4500 g |
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| 300 ml 300 ml octa | Ocet lihový | 300 ml |
| 40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
| 300 g 300 g cukru krystal | Cukr bílý | 300 g |
| 3-4 3-4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| krájený kopr (nemusí být) | Kopr nať čerstvý |