Nutriční hodnoty (Chalupářský pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 811 kJ / 1 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 141,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,49 g |
| Tuky | 41,42 g |
| – nasycené | 15,48 g |
| – nenasycené | 18,97 g |
| –– mononenasycené | 16,28 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 14,44 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 41,90 g |
| – cukry | 28,26 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený |