Nutriční hodnoty (Bulgur s mozzarellou a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 381 kJ / 1 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 63,52 g |
| – nasycené | 29,50 g |
| – nenasycené | 28,22 g |
| –– mononenasycené | 22,06 g |
| –– polynenasycené | 6,16 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 778 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 26,07 g |
| – cukry | 16,67 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti bulguru | Pšeničný bulgur | |
| 200 g 200 g tuňáka ve vlastní šťávě (nebo oleji) | Tuňák ve vlastní šťávě | 200 g |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
| 2 2 vejce (volitelně) | Vejce slepičí | 140 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |