Nutriční hodnoty (Švestkové čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 720 kJ / 1 845 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,62 g |
| Tuky | 7,27 g |
| – nasycené | 2,11 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 0,83 g |
| –– polynenasycené | 2,77 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 66,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 400,55 g |
| – cukry | 346,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg švestek | Švestky čerstvé | 1000 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 zarovnaná lžíce soli | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 15 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 7.5 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 7.5 g |
| 15 15 hřebíčků | Hřebíček | |
| ocet dle chuti | Ocet lihový |