Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce s pečenou dýní a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 978 kJ /
712 kcal
Bílkoviny48,25 g
– z toho živočišné bílkoviny40,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,87 g
Tuky38,79 g
– nasycené14,46 g
– nenasycené15,83 g
–– mononenasycené12,78 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,12 g
Vláknina18,54 g
Cholesterol 947 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy33,97 g
– cukry17,63 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g máslové dýně Dýně máslová čerstvá 400 g
1 kousek 1 kousek ghí Ghí
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
125 g 125 g cherry rajčat Rajčata cherry 125 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
70 g 70 g špenátu Špenát čerstvý 70 g
30-50 g 30-50 g čedaru (nebo eidamu) Čedar 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.