Nutriční hodnoty (Vejce s pečenou dýní a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 978 kJ / 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
| Tuky | 38,79 g |
| – nasycené | 14,46 g |
| – nenasycené | 15,83 g |
| –– mononenasycené | 12,78 g |
| –– polynenasycené | 3,04 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 18,54 g |
| Cholesterol | 947 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 33,97 g |
| – cukry | 17,63 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | 400 g |
| 1 kousek 1 kousek ghí | Ghí | |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| 125 g 125 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 125 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 70 g 70 g špenátu | Špenát čerstvý | 70 g |
| 30-50 g 30-50 g čedaru (nebo eidamu) | Čedar | 40 g |