Nutriční hodnoty (Panzanella s pečenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 283 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,89 g |
| Tuky | 61,77 g |
| – nasycené | 12,77 g |
| – nenasycené | 48,55 g |
| –– mononenasycené | 41,83 g |
| –– polynenasycené | 6,73 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,60 g |
| – cukry | 30,19 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g menších vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| trocha trocha mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| salátové lístky lístky (2 hrsti) | ||
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 krajíce 4 krajíce tvrdého chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky směsi koření na bylinkové máslo | Provensálské koření |