Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panzanella s pečenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 283 kJ /
785 kcal
Bílkoviny7,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,89 g
Tuky61,77 g
– nasycené12,77 g
– nenasycené48,55 g
–– mononenasycené41,83 g
–– polynenasycené6,73 g
––– omega 30,10 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,60 g
– cukry30,19 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g menších vyzrálých rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
sůl podle potřeby Sůl mořská
trocha trocha mletého pepře Pepř černý mletý
2 lístků 2 lístků 2 hrsti salátových lístků
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky Petržel nať čerstvá 40 g
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 krajíce 4 krajíce tvrdého chleba Chléb pšeničný kváskový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky směsi koření na bylinkové máslo Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.