Nutriční hodnoty (Smetanovo-malinový dortík se zrcadlovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 35 728 kJ / 8 539 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 141,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,52 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,68 g | 
| Tuky | 516,53 g | 
| – nasycené | 257,94 g | 
| – nenasycené | 239,33 g | 
| –– mononenasycené | 190,01 g | 
| –– polynenasycené | 49,32 g | 
| ––– omega 3 | 11,63 g | 
| Vláknina | 50,80 g | 
| Cholesterol | 1,19 g | 
| Sodík | 1,30 g | 
| Sůl | 2,87 g | 
| Sacharidy | 806,05 g | 
| – cukry | 603,85 g | 
| ––– laktóza | 66,65 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g | 
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g | 
| 1 balíček 1 balíček mandlového cukru | Cukr bílý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 200-230 ml 200-230 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 215 ml | 
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml | 
| 60 g 60 g kakaa | Kakao prášek | 60 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 400 g 400 g malin | Maliny čerstvé | 400 g | 
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 5 plátku 5 plátku želatiny | Želatina vepřová | |
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml | 
| 500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g | 
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g | 
| 1 kelímek 1 kelímek smetany 33% (200 g) | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml | 
| 6 plátků 6 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml | 
| 10 g 10 g plátkové želatiny | Želatina vepřová | 10 g | 
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml | 
| 200 g 200 g bílé čokolády (nejlépe Callebaut) | Čokoláda mléčná 25% | 200 g | 
| 170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g | 
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml | 
| 120 g 120 g kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | 120 ml | 
| 15 g 15 g kukuřičného sirupu (1 lžíce) | Sirup kukuřičný | |
| potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |