Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Linecké řezy s jablíčky a švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 446 kJ /
6 082 kcal
Bílkoviny95,91 g
– z toho živočišné bílkoviny21,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,74 g
Tuky210,74 g
– nasycené105,54 g
– nenasycené90,68 g
–– mononenasycené56,40 g
–– polynenasycené34,28 g
––– omega 35,26 g
Vláknina59,98 g
Cholesterol 982 mg
Sodík 418 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy909,99 g
– cukry489,19 g
––– laktóza5,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
4-6 lžic 4-6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
vanilka Vanilkové lusky
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
3 sáčky 3 sáčky skořicového cukru Cukr skořicový 24 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
700 g 700 g švestek Švestky čerstvé 700 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.