Nutriční hodnoty (Linecké řezy s jablíčky a švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 446 kJ / 6 082 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,74 g |
| Tuky | 210,74 g |
| – nasycené | 105,54 g |
| – nenasycené | 90,68 g |
| –– mononenasycené | 56,40 g |
| –– polynenasycené | 34,28 g |
| ––– omega 3 | 5,26 g |
| Vláknina | 59,98 g |
| Cholesterol | 982 mg |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 909,99 g |
| – cukry | 489,19 g |
| ––– laktóza | 5,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
| 150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 4-6 lžic 4-6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| vanilka | Vanilkové lusky | |
| 750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 3 sáčky 3 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 24 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 700 g 700 g švestek | Švestky čerstvé | 700 g |