Nutriční hodnoty (Linecké řezy s jablíčky a švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 446 kJ / 6 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,74 g |
Tuky | 210,74 g |
– nasycené | 105,54 g |
– nenasycené | 90,68 g |
–– mononenasycené | 56,40 g |
–– polynenasycené | 34,28 g |
––– omega 3 | 5,26 g |
Vláknina | 59,98 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 909,99 g |
– cukry | 489,19 g |
––– laktóza | 5,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4-6 lžic 4-6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
vanilka | Vanilkové lusky | |
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
3 sáčky 3 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 24 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
700 g 700 g švestek | Švestky čerstvé | 700 g |