Nutriční hodnoty (Francouzský toast s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 362 kJ / 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 49,86 g |
| – nasycené | 25,78 g |
| – nenasycené | 18,92 g |
| –– mononenasycené | 16,28 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 624 mg |
| Sodík | 234 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 63,91 g |
| – cukry | 60,51 g |
| ––– laktóza | 3,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce tmavého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 bageta | Bageta pšeničná | |
| šlehačka | Šlehačka 35% |