Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný perník s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie27 397 kJ /
6 548 kcal
Bílkoviny86,88 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,70 g
Tuky247,65 g
– nasycené26,34 g
– nenasycené204,01 g
–– mononenasycené128,02 g
–– polynenasycené76,00 g
––– omega 319,36 g
Vláknina46,55 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy969,70 g
– cukry587,00 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 hrnky 2 hrnky cukru Cukr bílý 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
50 g 50 g nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
tuk a mouka na přípravu formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.