Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vláčný koláč s jablky a povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 637 kJ /
5 650 kcal
Bílkoviny94,13 g
– z toho živočišné bílkoviny32,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,20 g
Tuky238,78 g
– nasycené69,63 g
– nenasycené153,59 g
–– mononenasycené113,98 g
–– polynenasycené39,61 g
––– omega 310,73 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 4,12 g
Sůl2,02 g
Sacharidy768,09 g
– cukry335,99 g
––– laktóza7,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku krupicového cukru Cukr bílý 187.5 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku vlahého kefíru Kefír 187.5 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
skořicový cukr dle chuti Cukr skořicový
mletá skořice dle chuti Skořice ceylonská mletá
povidla Povidla
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 100 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.