Nutriční hodnoty (Restovaná zelenina, vejce a balkánský sýr (vhodné pro diabetiky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,02 g |
| Tuky | 60,90 g |
| – nasycené | 20,73 g |
| – nenasycené | 33,41 g |
| –– mononenasycené | 26,60 g |
| –– polynenasycené | 6,81 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 130,38 g |
| Cholesterol | 608 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 5,52 g |
| Sacharidy | 138,54 g |
| – cukry | 123,96 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g květáku | Květák čerstvý | 100 g |
| 100 g 100 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 100 g |
| 150 g 150 g cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
| 100 100 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 3000 g |
| 30 g 30 g rukoly | Rukola čerstvá | 30 g |