Nutriční hodnoty (Kapustičky v omáčce z jadelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 218 kJ / 1 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,90 g |
Tuky | 42,40 g |
– nasycené | 21,64 g |
– nenasycené | 19,47 g |
–– mononenasycené | 15,58 g |
–– polynenasycené | 3,89 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 100,10 g |
– cukry | 25,30 g |
––– laktóza | 4,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800-1000 g 800-1000 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 900 g |
150 g 150 g jadelu | Jadel | 150 g |
150 g 150 g moravského uzeného | Vepřová kýta uzená | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |