Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičky v omáčce z jadelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 218 kJ /
1 247 kcal
Bílkoviny98,90 g
– z toho živočišné bílkoviny66,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,90 g
Tuky42,40 g
– nasycené21,64 g
– nenasycené19,47 g
–– mononenasycené15,58 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,11 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,50 g
Sacharidy100,10 g
– cukry25,30 g
––– laktóza4,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800-1000 g 800-1000 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 900 g
150 g 150 g jadelu Jadel 150 g
150 g 150 g moravského uzeného Vepřová kýta uzená 150 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.