Nutriční hodnoty (Kapustičky v omáčce z jadelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 218 kJ / 1 247 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,90 g |
| Tuky | 42,40 g |
| – nasycené | 21,64 g |
| – nenasycené | 19,47 g |
| –– mononenasycené | 15,58 g |
| –– polynenasycené | 3,89 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 34,80 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 100,10 g |
| – cukry | 25,30 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800-1000 g 800-1000 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 900 g |
| 150 g 150 g jadelu | Jadel | 150 g |
| 150 g 150 g moravského uzeného | Vepřová kýta uzená | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |