Nutriční hodnoty (Panenka s červenou čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,89 g |
| Tuky | 66,16 g |
| – nasycené | 30,60 g |
| – nenasycené | 31,56 g |
| –– mononenasycené | 26,53 g |
| –– polynenasycené | 5,02 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 215 mg |
| Sodík | 983 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 71,80 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
| 1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 120 g 120 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 120 g |
| 4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička parmazánu | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| steakové koření | Koření Argentina | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vývar k podlití (podle potřeby) | Vývar masový | |
| hotová tmavá jíška (podle potřeby) | Jíška tmavá instantní | |
| hotová světlá jíška (podle potřeby) | Jíška světlá instantní | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený |