Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí maso na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 337 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,06 g |
| Tuky | 21,55 g |
| – nasycené | 2,19 g |
| – nenasycené | 18,07 g |
| –– mononenasycené | 12,56 g |
| –– polynenasycené | 5,51 g |
| ––– omega 3 | 1,96 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 15,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecího masa (prsní, stehenní) | Kuře prso | 250 g |
| 18 g 18 g oleje (arašídový, slunečnicový) | Olej řepkový | 18 ml |
| 80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
| 80 g 80 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 80 g |
| 60 g 60 g papriky bílé (nebo žluté) | Paprika bílá čerstvá | 60 g |
| 60 g 60 g cukety | Cuketa čerstvá | 60 g |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| 9 g 9 g česneku | Česnek čerstvý | 9 g |
| 16 g 16 g sójové světlé omáčky | ||
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli (dle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| solamyl na zahuštění | Bramborový škrob | |
| lístky lístky koriandru (nebo petrželky) | Koriandr semena |