Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní kuřecí maso na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 337 kJ /
559 kcal
Bílkoviny63,31 g
– z toho živočišné bílkoviny58,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,06 g
Tuky21,55 g
– nasycené2,19 g
– nenasycené18,07 g
–– mononenasycené12,56 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 31,96 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy24,60 g
– cukry15,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecího masa (prsní, stehenní) Kuře prso 250 g
18 g 18 g oleje (arašídový, slunečnicový) Olej řepkový 18 ml
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
80 g 80 g červené papriky Paprika červená čerstvá 80 g
60 g 60 g papriky bílé (nebo žluté) Paprika bílá čerstvá 60 g
60 g 60 g cukety Cuketa čerstvá 60 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
9 g 9 g česneku Česnek čerstvý 9 g
16 g 16 g sójové světlé omáčky
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
chilli (dle chuti) Chilli paprička sušená
solamyl na zahuštění Bramborový škrob
lístky lístky koriandru (nebo petrželky) Koriandr semena

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.