Nutriční hodnoty (Květákové ragú s čočkou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 853 kJ / 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 48,53 g |
| – nasycené | 23,16 g |
| – nenasycené | 23,41 g |
| –– mononenasycené | 15,42 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 2,17 g |
| Vláknina | 30,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 78,02 g |
| – cukry | 16,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari pasty | Curry pasta | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 ml 500 ml drůbežího vývaru (nebo zeleninového) | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 100 g 100 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 100 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé |