Nutriční hodnoty (Citronovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 835 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,41 g |
Tuky | 195,96 g |
– nasycené | 20,65 g |
– nenasycené | 151,57 g |
–– mononenasycené | 79,62 g |
–– polynenasycené | 71,95 g |
––– omega 3 | 15,36 g |
Vláknina | 17,04 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 847 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 414,23 g |
– cukry | 221,27 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
90 g 90 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 90 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek |