Nutriční hodnoty (Nepečený karamelový dezert s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 529 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,73 g |
| Tuky | 80,38 g |
| – nasycené | 14,74 g |
| – nenasycené | 55,07 g |
| –– mononenasycené | 9,24 g |
| –– polynenasycené | 45,83 g |
| ––– omega 3 | 7,65 g |
| Vláknina | 34,28 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 279,25 g |
| – cukry | 203,45 g |
| ––– laktóza | 19,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 100 g 100 g směsi ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 sáček 1 sáček karamelového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| tekutý karamel (nebo čokoláda) | Karamel | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |