Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 600 kJ /
1 816 kcal
Bílkoviny45,88 g
– z toho živočišné bílkoviny16,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,36 g
Tuky97,65 g
– nasycené44,43 g
– nenasycené47,97 g
–– mononenasycené40,35 g
–– polynenasycené7,62 g
––– omega 30,25 g
Vláknina41,27 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,32 g
Sacharidy169,40 g
– cukry12,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
300 g 300 g lesních hub Hřib čerstvý 300 g
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
sůl podle chuti Sůl mořská
trocha trocha pepře Pepř černý
1 lžička 1 lžička sušené majoránky Majoránka sušená 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného medvědího česneku Česnek medvědí sušený
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.