Nutriční hodnoty (Houbový bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 600 kJ / 1 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,36 g |
Tuky | 97,65 g |
– nasycené | 44,43 g |
– nenasycené | 47,97 g |
–– mononenasycené | 40,35 g |
–– polynenasycené | 7,62 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 41,27 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 169,40 g |
– cukry | 12,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
300 g 300 g lesních hub | Hřib čerstvý | 300 g |
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
trocha trocha pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička sušené majoránky | Majoránka sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
olej na smažení | Olej řepkový |