Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s cuketou a řapíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 429 kJ /
581 kcal
Bílkoviny23,20 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,20 g
Tuky23,47 g
– nasycené9,02 g
– nenasycené14,19 g
–– mononenasycené9,16 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,55 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 501 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy54,32 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mladé cukety Cuketa čerstvá 250 g
150 g 150 g brambor Brambor zimní 150 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1,5 l 1,5 l vývaru z masa (nebo zeleniny) Vývar masový 1500 ml
sůl dle chuti Sůl mořská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sušené zeleninové koření Kořenící směs sypká
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
libeček (nebo jiné bylinky) Libeček čerstvý
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.