Nutriční hodnoty (Zvěřinové ragú s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 932 kJ / 1 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
| Tuky | 56,12 g |
| – nasycené | 8,67 g |
| – nenasycené | 41,16 g |
| –– mononenasycené | 29,90 g |
| –– polynenasycené | 11,26 g |
| ––– omega 3 | 2,88 g |
| Vláknina | 5,13 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 21,28 g |
| – cukry | 12,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kýty (nebo jiného masa ze zvěřiny) | Vepřová kýta | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička povidel | Povidla | 5 g |
| 250 ml 250 ml vývaru | Vývar masový | 250 ml |
| hroznové víno | Hroznové víno čerstvé | |
| brusinky | Brusinky zavařené | |
| kandované třešně | Třešně kandované | |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku | Perník strouhaný | 15 g |