Nutriční hodnoty (Nákyp z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,48 g |
Tuky | 80,47 g |
– nasycené | 25,31 g |
– nenasycené | 34,36 g |
–– mononenasycené | 25,93 g |
–– polynenasycené | 8,43 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 3,81 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 296,30 g |
– cukry | 78,70 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí játra - játra | Játra kuřecí | 500 g |
500 g 500 g veky - lépe včerejší | Veka | 500 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |