Nutriční hodnoty (Nákyp z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,48 g |
| Tuky | 80,47 g |
| – nasycené | 25,31 g |
| – nenasycené | 34,36 g |
| –– mononenasycené | 25,93 g |
| –– polynenasycené | 8,43 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 3,81 g |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 9,95 g |
| Sacharidy | 296,30 g |
| – cukry | 78,70 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecí játra - játra | Játra kuřecí | 500 g |
| 500 g 500 g veky - lépe včerejší | Veka | 500 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |