Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nákyp z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 169 kJ /
2 670 kcal
Bílkoviny182,88 g
– z toho živočišné bílkoviny144,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,48 g
Tuky80,47 g
– nasycené25,31 g
– nenasycené34,36 g
–– mononenasycené25,93 g
–– polynenasycené8,43 g
––– omega 30,44 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 3,81 g
Sodík 4,06 g
Sůl9,95 g
Sacharidy296,30 g
– cukry78,70 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecí játra - játra Játra kuřecí 500 g
500 g 500 g veky - lépe včerejší Veka 500 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.