Nutriční hodnoty (Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 27 431 kJ / 6 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 251,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 179,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 72,60 g |
| Tuky | 307,60 g |
| – nasycené | 121,41 g |
| – nenasycené | 179,69 g |
| –– mononenasycené | 131,72 g |
| –– polynenasycené | 47,97 g |
| ––– omega 3 | 4,50 g |
| Vláknina | 74,30 g |
| Cholesterol | 763 mg |
| Sodík | 938 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 661,20 g |
| – cukry | 64,60 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg králičího hřbetu | Králík hřbet | 1000 g |
| 800 g 800 g krup | Kroupy ječné | 800 g |
| 300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| 400 g 400 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 400 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 10 g 10 g česneku | Česnek čerstvý | 10 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 5 g 5 g tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 5 g 5 g kopru Kopr | Kopr nať čerstvý | 5 g |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |