Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 605 kJ /
2 057 kcal
Bílkoviny64,66 g
– z toho živočišné bílkoviny35,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,48 g
Tuky78,13 g
– nasycené44,06 g
– nenasycené21,08 g
–– mononenasycené17,49 g
–– polynenasycené3,59 g
––– omega 30,74 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,09 g
Sacharidy263,03 g
– cukry11,30 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
1 1 malá máslová dýně Dýně máslová čerstvá
300 g 300 g kulatozrnné rýže Rýže bílá kulatozrnná 300 g
250 g 250 g bílého vína Víno bílé suché
1 l 1 l drůbežího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
300 g 300 g malých žampionů Žampion čerstvý 300 g
100 g 100 g parmazánu Parmezán 100 g
pár lístků lístků salátu Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.