Nutriční hodnoty (Dýňové rizoto se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 605 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,48 g |
Tuky | 78,13 g |
– nasycené | 44,06 g |
– nenasycené | 21,08 g |
–– mononenasycené | 17,49 g |
–– polynenasycené | 3,59 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 263,03 g |
– cukry | 11,30 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 1 malá máslová dýně | Dýně máslová čerstvá | |
300 g 300 g kulatozrnné rýže | Rýže bílá kulatozrnná | 300 g |
250 g 250 g bílého vína | Víno bílé suché | |
1 l 1 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
300 g 300 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
pár lístků lístků salátu | Salát hlávkový čerstvý |