Nutriční hodnoty (Mexická kuřecí stehýnka (čtvrtky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 329 kJ / 1 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,09 g |
| Tuky | 12,05 g |
| – nasycené | 1,91 g |
| – nenasycené | 9,42 g |
| –– mononenasycené | 3,43 g |
| –– polynenasycené | 5,99 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 32,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 249,00 g |
| – cukry | 67,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna (čtvrtky) | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 500 g 500 g rajčat (popř. konzerva) | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 250 g 250 g konzervované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (dávám více, podle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |