Nutriční hodnoty (Vepřová kýta Szeged)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 32,34 g |
| – nasycené | 7,81 g |
| – nenasycené | 16,31 g |
| –– mononenasycené | 13,66 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| vývar (dle potřeby) | Vývar masový | |
| maďarská mletá paprika ze Szegedu (dle potřeby) | Paprika červená sušená | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý | |
| česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
| olej (dle potřeby) | Olej řepkový |