Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky s batátovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 814 kJ /
1 151 kcal
Bílkoviny31,51 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,58 g
Tuky10,80 g
– nasycené3,39 g
– nenasycené4,81 g
–– mononenasycené3,65 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina35,80 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy217,13 g
– cukry38,33 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g filetů z mořské štiky Štika filet
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
koření na ryby Grilovací koření
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
mletý pepř (podle chuti) Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový
1 kg 1 kg batátů Batáty neloupané 1000 g
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
kousek kousek másla Máslo kravské
100-150 ml 100-150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky Petržel nať čerstvá 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.