Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky s batátovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,58 g |
Tuky | 10,80 g |
– nasycené | 3,39 g |
– nenasycené | 4,81 g |
–– mononenasycené | 3,65 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 217,13 g |
– cukry | 38,33 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g filetů z mořské štiky | Štika filet | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
koření na ryby | Grilovací koření | |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 kg 1 kg batátů | Batáty neloupané | 1000 g |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
100-150 ml 100-150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |