Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky s batátovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,58 g |
| Tuky | 10,80 g |
| – nasycené | 3,39 g |
| – nenasycené | 4,81 g |
| –– mononenasycené | 3,65 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 35,80 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 579 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 217,13 g |
| – cukry | 38,33 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g filetů z mořské štiky | Štika filet | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 1 kg 1 kg batátů | Batáty neloupané | 1000 g |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 100-150 ml 100-150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |